100%NL Magazine Viktor Brand
Zie ook:
Delen

Grote en pijnlijke tegenvaller voor Viktor Brand

Een pijnlijke tegenvaller voor Viktor Brand...

Viktor Brand

Viktor Brand kennen we allemaal als die goedlachse en gevatte presentator van verschillende programma’s. Hij werd bekend nadat hij presentator werd bij Shownieuws. Inmiddels is hij het vaste gezicht van Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen?

Grote liefde

Viktor is al jaren dolgelukkig met zijn mooie vriend André. De twee genieten samen volop van het leven! Zo zien we op Instagram veel foto’s van het stel op hun boot, genieten op vakantie én zien we ze natuurlijk samen met hun trouwe viervoeter Tapas.

Grote en pijnlijke tegenvaller

Dit keer geen vrolijk kiekje op het water of van zijn lieve hond, maar een foto van Viktor in het gips! Tijdens het sporten heeft Viktor een flinke blessure opgelopen…au!

‘Ik denk dat Wimbledon dit jaar net te vroeg komt. #achillespees #afgescheurd #tennis #competitie #dommepech #ikstondwelvoor #blessure #stom #gips #geenreclamevoor @ellesse’

De beterschapswensen stromen binnen voor Viktor. Zo wensen Monique Westenberg en Alberto Stegeman de presentator heel veel beterschap en sterkte. Irene Moors schrijft: ‘Potverdikkie. Ik wilde net vragen of mee ging bootcampen!’

Bron en Beeld: Instagram Viktor Brand

Delen

Meer over Viktor Brand

Groot verdriet voor Viktor Brand: 'Intens verdrietig'
Groot verdriet voor Viktor Brand: ‘Intens verdrietig’
LIEF: Dít is de leuke partner van Viktor Brand!
LIEF: Dít is de leuke partner van Viktor Brand!
Lees alle artikelen over Viktor Brand