100%NL Magazine Hans Kazan
Zie ook:
Delen

Hopeloze Hans Kazàn roept volgers op: ‘Wie kan mij helpen?’

Hans Kazàn is de wanhoop nabij en schakelt de hulp van zijn volgers in: 'Wie kan mij helpen?'

Hans Kazàn

Het zal hem misschien in de voornaam zitten, maar de beste goochelaars heten Hans! Naast Hans Klok is Nederland nog een goochelaar rijk: Hans Kazàn!

Nare periode

De afgelopen periode was een heftige en moeilijke periode voor Hans Kazàn en zijn familie. Samen met zijn vrouw woont hij in Spanje. Toen het hem een tijdje niet meer lukte om zijn eten binnen te houden werd hij opgenomen in het ziekenhuis. De situatie van Hans verbeterde en iedere dag knapte hij een beetje meer op.

Het was een onzekere en spannende periode voor Hans en zijn familie. Maar gelukkig is alles goed gekomen. ‘Nu lopen we met onze blote voeten in het zand en is er “geen wolkje” meer aan de lucht’, schreef zijn vrouw bij een mooie foto van haar man.

‘Wie kan mij helpen?’

Hans Kazàn heeft veel steun ontvangen van zijn fans en volgers op social media. Nu zijn dochter Lara met een probleem zit besluit Hans om de hulp van zijn volgers in te roepen.

Gehacked! @meta heeft het Facebook account en de Instagram pagina van mijn dochter Lara “permanently disabled” nadat zij was gehacked. Ze is heel verdrietig. Meer dan 12 jaar herinneringen spoorloos verdwenen. Van alles geprobeerd maar tevergeefs. Wie kan mij helpen?’

Bron en Beeld: Instagram Hans Kazan

Delen

Meer over Hans Kazan

HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding
HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit “Andere fase”
Lees alle artikelen over Hans Kazan