Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Zie ook:
Delen

Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal

Op Instagram deelt Yvon Jaspers de beelden van een hartverwarmende actie, wat zorgt voor een tranendal.

Yvon Jaspers

Als je denkt aan het iconische programma Boer Zoekt Vrouw, dan denk je natuurlijk meteen aan Yvon Jaspers! Al meer dan 17 jaar is zij het vertrouwde gezicht van het geliefde programma.

Naast haar rol als presentatrice heeft Yvon ook al haar sporen verdiend als actrice, schrijfster en documentairemaakster. Yvonne kan alles!

Gezin

Buiten de schijnwerpers is Yvon ook toegewijd aan haar gezin en haar liefde voor het boerenleven, wat natuurlijk goed past bij haar rol in Boer Zoekt Vrouw. Alweer heel wat jaren is Yvon getrouwd met haar grote liefde Pieter. Samen vormen ze een stralend gezin met twee prachtige kinderen Tijl en Keesje. Maar dat is nog niet alles, want het gezin heeft ook nog twee harige leden: Tom en Buck, hun geliefde labradoodles. Yvon deelt regelmatig de meest schattige foto’s van haar trouwe viervoeters op social media, en haar volgers genieten er telkens weer met volle teugen van.

Hartverwarmende actie

Dit keer geen foto van haar labradoodles op Instagram, maar een video met daarop een hartverwarmende actie. Samen met haar dochter is Yvon namelijk afgereisd naar de stad van de liefde: Parijs. En dat is niet zonder reden. De Amerikaanse familie van Yvon was daar namelijk op dat moment! Een mooie gelegenheid om hen daar eens flink te verrassen!

Het moment waarom de families elkaar zien is hartverwarmend en zorgt dan ook voor een flink aantal tranen. Wat een prachtige video om te zien, en wat een mooie manier om het jaar 2024 te starten!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Yvon Jaspers

Delen

Meer over Yvon Jaspers

ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
Na heftig ongeluk brengt Yvon Jaspers weer positief nieuws!
Na heftig ongeluk brengt Yvon Jaspers weer positief nieuws!
Lees alle artikelen over Yvon Jaspers