100pmagazine_yvonjaspers
Zie ook:
Delen

ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video

Yvon Jaspers heeft haar dochter veel te lang moeten missen, maar nu sluit zij haar dochter eindelijk weer in de armen. Wij pinkten even wat traantjes weg bij het zien van deze video.

Yvon Jaspers

Als je denkt aan Boer Zoekt Vrouw dan denk je natuurlijk aan Yvon Jaspers! Al meer dan 17 jaar kennen we de presentatrice als vaste gezicht van het geliefde programma Boer Zoekt Vrouw. Zowel de kijkers als de boeren/boerinnen zijn altijd dol op Yvon.

Waar Yvon dus alleenstaande boeren helpt om de liefde te vinden, hoeft ze dat zelf gelukkig niet meer te doen. Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Pieter. Samen zijn zij de trotse ouders van twee prachtige kinderen Tijl en Keesje. Naast kinderen zijn er nog twee gezinsleden: de labradoodles Tom en Buck. Regelmatig deelt Yvon de allerleukste kiekjes van haar twee trouwe viervoeters en de volgers van Yvon smullen er dan ook met volle teugen van.

Dochter in armen sluiten

Yvon’s dochter is nog maar 17 jaar oud, maar zij heeft nu al een jaar in het buitenland gestudeerd. Keesje is na al die maanden eindelijk weer thuis en naast Yvon, hebben alle vrienden en vriendinnen haar ook ongelooflijk gemist. Op Instagram deelt Yvon een video, waarbij zij haar dochter weer in de armen sluit. Keesje verrast al haar vrienden met haar terugkomst in Nederland. De één kijkt heel verbaasd en de ander begint te rennen en schreeuwen van vreugde. Wat een heerlijke video is dit. ‘Ze is er weer #eenjaarisveeltelangvooreenmoeder’, schrijft Yvon eronder. Niet alleen wij pinkten een traantje weg, ook de volgers van Yvon leven met haar mee. 

https://www.instagram.com/reel/CtKBVZhoOXV/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Yvon Jaspers

Delen

Meer over Yvon Jaspers

Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Na heftig ongeluk brengt Yvon Jaspers weer positief nieuws!
Na heftig ongeluk brengt Yvon Jaspers weer positief nieuws!
Lees alle artikelen over Yvon Jaspers