Heftige gebeurtenis voor het gezin van Yvon Jaspers: 'Totale shock'
Zie ook:
Delen

Heftige gebeurtenis voor het gezin van Yvon Jaspers: ‘Totale shock’

Op Instagram deelt Yvon Jaspers heftige beelden en deelt ze mee dat haar gezin een heftige gebeurtenis heeft meegemaakt.

Yvon Jaspers

Als je denkt aan Boer Zoekt Vrouw dan denk je natuurlijk aan Yvon Jaspers! Al meer dan 17 jaar kennen we de presentatrice als vaste gezicht van het geliefde programma Boer Zoekt Vrouw. Zowel de kijkers als de boeren/boerinnen zijn altijd dol op Yvon.

Waar Yvon dus alleenstaande boeren helpt om de liefde te vinden, hoeft ze dat zelf gelukkig niet meer te doen. Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Pieter. Samen zijn zij de trotse ouders van twee prachtige kinderen Tijl en Keesje.

Hond Tom

Naast zoon Tijl en dochter Keesje hebben Yvon en Pieter nog twee gezinsleden: de labradoodles Tom en Buck. Regelmatig deelt Yvon de allerleukste kiekjes van haar twee trouwe viervoeters en de volgers van Yvon smullen er dan ook met volle teugen van. En dat kan ook niet anders, want de honden zijn zó schattig dat je ze wel lief móét vinden!

Heftige gebeurtenis

De twee honden horen helemaal bij het gezin en worden met heel veel liefde verzorgd. Op Instagram deelt Yvon Jaspers opnieuw een bericht over haar hond Tom, maar dan met een heftige en verdrietige boodschap.

‘Tom is tijdens zijn dagelijkse wandelingetje te grazen genomen door een enorme hond. Minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten. Nu diepe bijtwonden en hechtingen. Onze zoon van 16 liet hem uit en stond er machteloos bij. Tom is in totale shock. Die lieve wijze rustige goedzak moet teveel meemaken op zijn oude dag… Ik kan niet meer stoppen met huilen…’

De steunbetuigingen stromen binnen onder de post van Yvon. Zo schrijft Edsilia Rombley: ‘Wat vreselijk! Heel veel sterkte!’, ook Freek Vonk laat van zich horen: ‘Afschuwelijk! Veel sterkte!’. Wij hopen dat Tom snel opknapt en dat hij snel weer de oude is. Sterkte Yvon!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Yvon Jaspers

Delen

Meer over Yvon Jaspers

Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
Lees alle artikelen over Yvon Jaspers