100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

LIEF: Heleen van Royen showt haar twee hartjes

Heleen van Royen is inmiddels de trotse oma van twee kleinkinderen. Op Instagram post ze een mooie foto met haar twee hartjes.

Kleinkinderen

Uit een eerdere relatie met Ton van Royen heeft Heleen twee kinderen: dochter Olivia en zoon Sam van Royen. Heleen is niet alleen moeder van, maar heeft sinds juli 2020 nóg een titel: die van oma! Haar dochter Olivia is trotse moeder van een te schattig jongetje genaamd Spencer. Op Valentijnsdag, dé dag van de liefde, is Heleen van Royen opnieuw oma geworden. Haar dochter Olivia is die dag bevallen van haar tweede zoon: West Valentijn. Daarmee is Heleen inmiddels oma van twee kleinkinderen.

Op Instagram maakte Heleen destijds het blije nieuws bekend met een prachtige foto. Het jongetje heeft de naam West Valentijn gekregen. Bij de foto schreef een trotse Heleen: “Het broertje van Spencer is geboren! Hij heet WEST VALENTIJN. Moeder en kind maken het goed”.

Liefdevolle foto

Oma Heleen is stapelgek op haar kleinkinderen en kan haar geluk niet op! Op Instagram postte ze een liefdevolle foto, waarop zij samen met haar twee hartjes te zien is.

Benieuwd naar deze schattige foto? Je ziet het hieronder

https://www.instagram.com/p/CbFzpuxjsH0/?utm_source=ig_web_copy_link

Pikante foto

Onlangs vierde Heleen haar 57e verjaardag. Ter ere van haar verjaardag, postte zij een pikante spiegelselfie. Heleen ziet er prachtig uit! Ze mag dan wel moeder én grootmoeder zijn, maar dat betekent niet dat ze er niet sexy uit mag zien!

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen