100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

WOW: Heleen van Royen showt sixpack en volgers worden gek

Heleen is al een tijdje aan het sporten geslagen en het werpt zijn vruchten af. Het resultaat deelt de schrijfster dan ook graag met haar volgers.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen alweer 8 jaar samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Afgetraind

Heleen is aan het sporten geslagen en dat deelt zij graag met haar volgers. Zij laat hen video’s zien, waarbij zij hard aan het trainen en gewichtheffen is, maar ook het resultaat showt zij graag. ‘5xpw naar gym +10.000 stappen per dag + 3xpw cardio. Plus nauwkeurig afgestemde voeding. O ja, en intermittent fasting om het af te toppen. Nog 31 dagen te gaan. Heel benieuwd waar dit eindigt. Word er wel vrolijk van!’, schrijft zij onder de foto, waarop Heleen haar afgetrainde lichaam laat zien. Zij was hier nog maar 11 dagen fanatiek aan het sporten, maar wij zien de blokjes op haar buik nu al. En dat op 57-jarige leeftijd. Wat een prestatie, Heleen. Hier mag je trots op zijn!

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen