100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Heleen van Royen viert 58e verjaardag met pikant kiekje

Heleen is volop aan het sporten geslagen en dat resultaat deelt zij dan ook graag met haar volgers. Wat ziet de schrijfster er nog goed uit op deze leeftijd.

Heleen van Royen

Schrijfster van ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog véél meer: Heleen van Royen. Naast het schrijven van boeken, heeft Heleen ook heel wat columns op haar naam staan. Daarnaast is zij ook veel op televisie te zien geweest. Heleen heeft aan spelprogramma’s meegedaan, is te zien geweest in ‘Het Perfecte Plaatje’ en zij is nog steeds regelmatig tafelgast bij programma’s als ‘Vandaag Inside’ en ‘HLF8’.

Heleen is getrouwd geweest met televisiepresentator Ton van Royen, maar van hem is zij ook weer gescheiden. Inmiddels is de schrijfster alweer heel wat jaren gelukkig met haar grote liefde, Bart Meeldijk. Er zit een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen het stel, maar dat maakt voor beiden niets uit. Echte liefde overwint alles.

58e levensjaar

Bij Heleen thuis is het vandaag de hele dag feest, want de schrijfster is haar 58e levensjaar ingegaan. En hoe? Heleen is momenteel fitter dan ooit. Zij deelt al heel wat dagen foto’s en video’s vanuit de sportschool en daarbij showt zij het resultaat van haar afgetrainde lichaam. Heleen ziet er onwijs goed uit en daarom viert zij haar verjaardag vandaag met een kiekje waarin zij poseert in ondergoed. ’58 bitches!’, schrijft zij eronder. De felicitaties, maar ook de complimenten vliegen Heleen om de oren. ‘Gefeliciteerd, 58 en er nog zo uitzien, goed bezig!!!’, is dan ook één van de lovende reacties. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en geniet van deze mooie leeftijd, Heleen!

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

TROTS: Zoon van Heleen van Royen zet grote stap in carrière
TROTS: Zoon van Heleen van Royen zet grote stap in carrière
OH LA LA: Heleen van Royen poseert met ontbloot bovenlijf en zonder broek
OH LA LA: Heleen van Royen poseert met ontbloot bovenlijf en zonder broek
Lees alle artikelen over Heleen van Royen