100%NL Magazine Helene Hendriks
Zie ook:
Delen

FOTO: Zoveel lijkt Hélène Hendriks op haar drielingzus!

Wist jij dat Hélène onderdeel is van een drieling?

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk allemaal als voormalig hockeyster en tegenwoordig als presentatrice. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. We genieten volop van Hélène op tv en hopen dat aankomend jaar nog veel te mogen doen!

Woning

En het gaat hartstikke goed met Helene, dat is wel te zien aan haar laatste aankoop: een prachtige, spiksplinternieuwe villa in het Brabantse plaatsje Bavel. Volgens de website BekendeBuren.nl heeft Helene de villa gekocht voor 1.425.000 euro. Maar, dan heeft ze ook wel wat! Op de foto’s is te zien dat de witte, rietgedekte villa omringd is door groen. De woning is maar liefst 353 vierkante meter, dus Helene heeft ruimte genoeg!

Drieling

Hoewel Hélène vrijwel niets deelt over haar privé leven plaatste ze begin dit jaar wel een hele mooie foto van Claire, één van haar zussen. Want wisten jullie dat Hélène samen met haar twee zussen geboren is als drieling?

Hélène heeft dus nog twee zussen: Claire en Judith. Van Claire plaatste Hélène dus een hele mooie foto. Over Judith is vrijwel niets te vinden helaas, behalve deze foto op het internet.

En, wat vinden jullie? Lijkt Hélène op haar zussen?

 

Bron en Beeld: Instagram Hélène Hendriks

Delen

Meer over Helene Hendriks

AAWH: Hélène Hendriks deelt babygeluk
AAWH: Hélène Hendriks deelt babygeluk
Woedende Hélène Hendriks doet aangifte: 'Dit is schandalig'
Woedende Hélène Hendriks doet aangifte: ‘Dit is schandalig’
Lees alle artikelen over Helene Hendriks