100%NL Magazine Mark Rutte ANP
Zie ook:
Delen

Niet verwacht: Híer woont Mark Rutte!

Afgelopen week werd hij met zijn partij de VVD voor de vierde keer verkozen tot de grootste partij in de Tweede Kamer. Mark Rutte is natuurlijk veel te vinden in de Tweede Kamer, maar na zijn drukke baan keert hij graag terug naar huis. Hier woont Mark Rutte.

Woning in Den Haag

Het was een fantastische week voor premier Mark Rutte. Voor de vierde keer op rij kwam zijn partij de VVD als winnaar uit de bus en werd hij opnieuw verkozen tot minister-president van Nederland. ‘Het grote vertrouwen in ons maakt me bescheiden. En ik heb energie voor nog tien jaar’, zei Mark na de uitslagen van de verkiezingen.

Mark woont al jaren in zijn geliefde Den Haag en hij kent daar dan ook alle hotspots. Ook in zijn favoriete eettentje ‘Soeboer’ is hij een graag geziene gast. Maar waar woont onze eigen premier nu eigenlijk?

Je zou denken dat Mark in een ontzettende luxe, grote woning woont, maar niets is minder waar. Mark woont al jaren in een appartement in het Haagse Benoordenhout. Benieuwd hoe zijn woning eruit ziet? Dat zie je hier!

Beeld: ANP, Bron: Quote

Delen

Meer over Mark Rutte

VIDEO: Mark Rutte openhartig over zijn liefdesleven
VIDEO: Mark Rutte openhartig over zijn liefdesleven
Dít zegt Mark Rutte over zijn kinderwens
Dít zegt Mark Rutte over zijn kinderwens
Lees alle artikelen over Mark Rutte