100%NL Magazine Mark Rutte ANP
Zie ook:
Delen

VIDEO: Mark Rutte openhartig over zijn liefdesleven

Mark Rutte was gisteravond te gast bij het programma Vandaag Inside en was daar bijzonder openhartig over zijn liefdesleven.

Mark Rutte

Sinds oktober 2010 is Mark Rutte de minister-president van Nederland. Daarnaast is hij ook de leider van de VVD en dus een heel druk bezet man.

Gisterenavond besloot Mark Rutte om ruimte in zijn agenda te maken voor Vandaag Inside. Hij nam plaats aan tafel bij Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Ondanks dat Mark heel hard werd aangepakt tijdens het gesprek, met name door Johan Derksen, liet de minister-president zich niet in een hoekje drijven of opjagen en wist hij zichzelf staande te houden.

Liefdesleven

Tijdens het gesprek kwam ook de ontmoeting tussen Mark Rutte en Giorgia Meloni ter sprake. Giorgia is de premier van Italië. Tijdens de ontmoeting tussen Mark en Giorgia leek er iets op te bloeien, de twee hebben overduidelijk een klik. Johan Derksen wil daar wel het fijne van weten.

Wilfred Genee besluit om wat extra olie op het vuur te gooien en laat een videofragment zien waarop Johan Derksen zegt: ‘Je moet toch een minister-president hebben die weet wat neuken is.’ Ook op dit moment blijft Mark Rutte rustig en stelt hij Johan Derksen gerust: ‘Johan ik kan je gerust stellen, ik weet wat het is.’ Er klinkt vervolgens een luid applaus in de zaal maar Mark is nog niet uitgesproken. ‘Johan ik wil het niet persoonlijk maken, maar we weten het allemaal: er zijn mensen die het doen en die het er niet over hebben, en mensen die het er heel veel over hebben maar die het niet doen! Dus je moet zelf maar een beetje kijken waar je onder valt!’.

Benieuwd naar de reactie van Mark Rutte? Hier zie je de video!

Beeld: ANP Foto, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Mark Rutte

Niet verwacht: Híer woont Mark Rutte!
Niet verwacht: Híer woont Mark Rutte!
Dít zegt Mark Rutte over zijn kinderwens
Dít zegt Mark Rutte over zijn kinderwens
Lees alle artikelen over Mark Rutte