100%NL Magazine Nicolette van Dam Bas Smit
Zie ook:
Delen

HILARISCH: Bas Smit verrast Nicolette met twee hele speciale cadeaus

Het stel viert hun 7 jaar huwelijk en Bas kan dat niet voorbij laten gaan, door zijn vrouw geen grappig cadeautje te geven.

Gelukkig getrouwd

Powerkoppel Bas Smit en Nicolette van Dam zijn vandaag alweer 7 jaar gelukkig getrouwd. Het ondernemende stel is altijd druk bezig met alles en iedereen, maar vinden het daarom extra belangrijk om genoeg tijd vrij te maken om van elkaar, het gezin en de familie te genieten. Om het huwelijksjubileum te vieren, is het stel vanmiddag uiteten geweest in restaurant Aan de Poel. Wat Nicolette niet had verwacht, is dat zij nog twee cadeautjes van haar man ook zou krijgen.

Eerste cadeau

Terwijl Bas en Nicolette rustig aan tafel zitten, zet Bas een rood tasje voor Nicolette’s neus. De cadeautjes zijn zo mooi en chique ingepakt, dus Nicolette ging er 100% vanuit dat het een mooi cadeau werd. ‘Ik heb dus echt niks voor jou’, zegt zij lachend. Uit het tasje komt een klein doosje met een lintje eromheen. Terwijl Nicolette het doosje voorzichtig openhaalt en kijkt wat erin zit, begint zij hard te lachen. ‘Wat goor. Gatverdamme’, zegt zij lachend. ‘Je bent toch een slagersdochter’, zegt Bas. In het doosje zaten twee doorzichtige oorbellen, met daarin twee plakjes worst. Nicolette laat weten dat zij het hartstikke goor vindt, maar het toch leuker had gevonden als het plakjes grillworst waren geweest.

Tweede verrassing

Na de oorbellen met worst, heeft Bas nog een cadeau voor zijn vrouw. Vol vertrouwen opent Nicolette het tweede doosje en ook dit blijkt een fopcadeau te zijn. Deze doorzichtige oorbellen zijn gevuld met plakjes komkommer, waar Nicolette niet eens van houdt. ‘Nou, wat is dit dan? Ik houd niet eens van komkommer’, vertelt Nicolette, terwijl zij in een deuk ligt. Volgens Bas passen de oorbellen in ieder geval wel goed bij haar groene jurkje. Of Nicolette hier nou zo blij mee moet zijn…

Bron en Beeld: Instagram Bas Smit

Delen

Meer over Bas Smit

Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Lees alle artikelen over Bas Smit

Meer over Nicolette van Dam

Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
WOW: Bas Smit zorgt voor enorme verbazing met nieuwe aankoop!
WOW: Bas Smit zorgt voor enorme verbazing met nieuwe aankoop!
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam