100pmagazine_Jan Smit_Simon Keizer
Delen

Dit zijn de leukste huisdieren van BN’ers!

Januari staat toch wel bekend als een van die maanden die maar niet om komt. Regen, mist en wind, het weer lijkt nergens op. Deze BN'ers weten wel raad met die donkere dagen en genieten met hun beste vriend: hun huisdier!

Guus Meeuwis en Manon Meijers

Dit schatje van Manon Meijers en Guus Meeuwis vierde deze week haar 1e verjaardag! Wat een beauty met die mooie krullen!

Moïse Trustfull

Samen met haar Kaj is Moise Trustfull naar Curaçao gevlogen voor wat welverdiende rust. Daar bij de dierenbescherming vonden ze deze hondjes, zo is de vakantie al helemaal compleet!

Afrojack

Net als gewoonlijk is Afrojack niet in Nederland te vinden. In het mooie Gstaad in Zwitserland plaatste hij deze fotoreeks met zijn vriendin en hun hondje!

Bridget Maasland

Viktor Brand

Danny Froger

Roos Schlikker

Katten en honden zijn natuurlijk allebei geweldig, en als je dan echt niet kan kiezen is van ieder één de beste oplossing! Daar was ook Roos Schlikker het mee eens. Hoewel ze niet zo blij kijken op deze foto zijn ze wel altijd erg lief.

Freek Vonk

Het gekste huisdier is toch wel de varaan van Freek Vonk, maar gelukkig is zijn vriendin goedgekeurd! Wist je dat Johan de Varaan zelfs een keer op de cover van 100%NL Magazine heeft gestaan? 😉

Simon en Annemarie Keizer

Nicolette & Bas Smit

Nicolette en Bas hebben een echte beestenboel thuis. Ze hebben niet alleen hondjes, maar ook schildpadden!

Jan Smit

Hondje Rio is niet meer weg te denken uit het gezin Smit!

Bron en Beeld: Instagram

Delen