SCHATTIG: Deze BN’ers delen héle leuke foto’s van hun kroost!

SCHATTIG: Deze BN’ers delen héle leuke foto’s van hun kroost!

Dat papa’s en mama’s maar wat graag leuke foto’s delen van hun kroost is alom bekend! Ook bekend Nederland kan het niet laten om af en toe een superschattige foto te plaatsen van hun kleintjes. Hieronder even een greep van wat we deze week langs zagen komen op Instagram!

Chantal Bles

De kleine Josh van Chantal Bles is nog geen twee jaar oud, maar nu al een stoere vent! Hij lijkt heerlijk te genieten van de eerste zonnestralen deze week. Maar volgens Chantal houdt hij ook net als zijn mama van lekker eten! Wat een cutie hè.

https://www.instagram.com/p/B9l1lM7BRyz/

Chantal Janzen

Wat heeft het zoontje van Chantal Janzen toch een ondeugend koppie! De kleine Bobby poseert op de trap in zijn gave en kleurrijke outfit. Chantal zet onder de foto: ‘Deze zat op ons stoepje. Zal ik ‘m houden?’.

https://www.instagram.com/p/B9l1QNsBaCc/

Jaimie Vaes

Lio lijkt deze morgen te genieten van een lekker warm bad met zijn mama Jaimie! De vriendin van Jorik Scholten, ook wel bekend als Lil Kleine, kan geen genoeg krijgen van haar zoontje. Ze plaatst dan ook vaak foto’s van haar zoontje. Helemaal begrijpelijk natuurlijk, want zeg nu zelf: hoe schattig is Lio!

https://www.instagram.com/p/B9lzz34h0Eb/

Carice van Houten

Het zoontje van Carice van Houten is alweer 4 jaar en heeft lange lokken om jaloers op te zijn! Carice deelt niet vaak foto’s van Monte en dat is natuurlijk haar goed recht. Maar wat gaat de tijd snel zeg en wat groeit hij hard!

View this post on Instagram

BAM!

A post shared by Carice van Houten (@leavecaricealone) on

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram