Ohjee! Gaat huwelijk Guus Meeuwis en Manon Meijers nog wel door?
Zie ook:
Delen

Ohjee! Gaat huwelijk Guus Meeuwis en Manon Meijers nog wel door?

Guus Meeuwis en Manon Meijers beginnen te twijfelen of hun huwelijk dit jaar nog wel door kan gaan in verband met de coronacrisis. “We hopen dat het doorgaat, het wordt steeds spannender”, zegt Manon in een Instagram-video van Paul de Leeuw. Guus vult dit aan met “We hebben nog wel tijd”

In onderstaande video haalt Guus een mooie quote van Tom Du Moulin aan “We vinden de onzekerheid dat we niet weten of het door kan gaan, fijner dan om zeker te weten dat het niet door gaat”.

Groots met een Zachte G

Wanneer Paul hem vervolgens vraagt of de Groots met een Zachte G concerten door gaan, geeft Guus aan dat ze daarbij eigenlijk hetzelfde probleem hebben. Ze wachten hiervoor de persconferentie van 21 april af, dan kun je waarschijnlijk meer zeggen.

Toch is Guus in de tussentijd met zijn team allerlei scenario’s aan het voorbereiden. “Ik wil niets liever dan dat het doorgaat, maar het moet wel veilig zijn. De gezondheid van alles en iedereen is het aller-, allerbelangrijkste. Dat staat voorop en aan de hand daarvan maken we de beslissing”.

Quarantaine

Verder is in de video te zien dat Guus en Manon denken dat zij het Corona virus al hebben gehad. Al weten ze dat ook niet zeker. Aan het begin van de quarantaineperiode zijn beiden flink ziek geweest, dat is ook de reden dat ze in quarantaine zitten. Ondanks dat de twee zich weer beter voelen, zijn ze uit voorzorg toch in quarantaine gebleven.

Tijdens de quarantaine periode is Guus veel aan het kokkerellen en hij probeert iets nieuws: de gerechten zijn voornamelijk vegetarisch.

https://www.instagram.com/p/B-6r-bZnU3y/

Bron: Instagram Paul de Leeuw

Delen

Meer over Guus Meeuwis

VIDEO: Zoon Guus Meeuwis treedt in voetsporen van vader
VIDEO: Zoon Guus Meeuwis treedt in voetsporen van vader
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Lees alle artikelen over Guus Meeuwis