100%NL Magazine Ruben Nicolai
Zie ook:
Delen

LEZEN: Huwelijk en liefdesbaby voor Ruben Nicolai?

Op social media deelt de presentator niets over zijn vriendin en kinderen, maar hij vertelt er nu wel over in een openhartig gesprek.

Ruben Nicolai

Als één van de bekendste gezichten in de Nederlandse televisiewereld heeft Ruben ons talloze malen laten lachen, huilen en genieten van zijn onvergetelijke optredens. Met glansrijke presentaties van populaire programma’s en onvergetelijke acteerprestaties heeft hij een plekje veroverd in onze harten en is hij een ware publiekslieveling geworden.

In 2013 maakte Ruben bekend te gaan scheiden van zijn toenmalige partner Laurien. De twee waren getrouwd en kregen samen twee dochters genaamd Liv en Daantje. Ruben en Laurien gingen na een relatie van elf jaar uit elkaar. Inmiddels is Ruben heel wat jaren gelukkig met zijn vriendin, Paulien. Op social media deelt Ruben niets over zijn gezin.

Huwelijk en liefdesbaby

Ruben vertelt aan weekblad Party over de ontmoeting met zijn vriendin. Dit gebeurde op een première. ‘Als een lulletje rozenwater ben ik naar haar toegegaan. Ik heb mijn hand uitgestoken en me voorgesteld.’

De band tussen Paulien en de kinderen van Ruben is ook heel sterk. De presentator praat vol lof over haar en legt uit waarom hij zo verliefd is op Paulien. ‘Ze is heel relaxed. Ze is niet geforceerd bezig om in de smaak te vallen. Dat vind ik heel knap, want zij is best wat jonger en heeft zelf geen kinderen.’

Als het aan Ruben ligt, trouwt hij ooit met Paulien en krijgt hij kinderen met haar. ‘Ik ben nooit getrouwd geweest, maar dat zou ik hartstikke leuk vinden, ooit nog eens te doen.’ Dat zou natuurlijk geweldig zijn.

Bron en Beeld: Weekblad Party

Delen

Meer over Ruben Nicolai

Nieuwe liefde voor Ruben Nicolai!
Nieuwe liefde voor Ruben Nicolai!
Lees alle artikelen over Ruben Nicolai