100%NL Magazine Ilse de Lange
Zie ook:
Delen

Ilse de lange heeft groot nieuws!

Ilse de Lange heeft heel groot nieuws! Iedereen weet natuurlijk al dat Ilse een fantastische zangeres is, maar ze gaat de wereld nu ook haar acteerkunsten laten zien.

Ilse maakt namelijk haar acteerdebut in de Amerikaanse dramaserie Nashville! Ze kwam zelf met het idee. “Ik zat hier gewoon thuis op de bank en ik haal me wel eens wat in de kop. Toen dacht ik ineens: ik moet gewoon in die serie. Toen dacht ik: wie ken ik die iemand kent die een buurvrouw heeft die dan ook weer iemand kent dichtbij het vuur?”

Het netwerken wierp zijn vruchten af voor Ilse, want het is haar gelukt! Ze kwam namelijk in contact met muzikant T Bone Burnett en zei tegen hem: “Wat moet ik nou nog doen om hier aan de bak te komen? Misschien moet ik wel auditie doen voor die serie Nashville!”. Ilse wist op dat moment niet dat zijn vrouw, Callie Khouri, de hele serie heeft bedacht.

Uiteindelijk kreeg Ilse een rol in Nashville. Ze gaat een coach van een talentenjacht spelen (hé, dat komt wel erg overheen met het haar rol als coach in The Voice of Holland). Ilse vliegt deze week nog naar Nashville om te starten met de eerste opnames, waarin ze trouwens ook haar zangkunsten zal laten horen/zien.

Wij kunnen nu al niet wachten om de eerste afleveringen met Ilse te gaan bekijken en wensen haar via deze weg heel veel succes tijdens dit spannende nieuwe avontuur!

Delen

Meer over Ilse DeLange

LEZEN: Ilse de Lange openhartig over muzikale breuk met Waylon
LEZEN: Ilse de Lange openhartig over muzikale breuk met Waylon
Ilse de Lange deelt verdrietig bericht 'Nogmaals sorry'
Ilse de Lange deelt verdrietig bericht ‘Nogmaals sorry’
Lees alle artikelen over Ilse DeLange