100%NL Magazine Ilse de Lange
Zie ook:
Delen

Ilse de Lange deelt verdrietig bericht ‘Nogmaals sorry’

Ilse de Lange komt met verdrietig nieuws. Via Instagram laat ze weten dat het nog niet heel goed gaat met de zangeres...

Ilse de Lange

Ilse De Lange is bekend als Nederlands zangeres. De doorbraak was in 1998 toen ze naar Nashville ging om daar een album op te nemen. Met het album dat ze daar op nam brak ze door in Nederland. Ze won meerdere keren een Edison over de jaren heen en haar albums behaalden achttien keer platina. In 2014 deed Ilse DeLange met Waylon als het duo The Common Linnets mee aan het Eurovisiesongfestival voor Nederland. Met het nummer Calm After the Storm werden ze tweede. Voor de winnaar Duncan Laurence van het Eurovisiesongfestival 2019 was DeLange de mentor en regisseur. Eerder was de zangers ook al de coach van Duncan toen zij jurylid was in The Voice of Holland. Dit heeft ze voor 2 jaar gedaan. Ook in The Voice Kids en The Voice Senior was ze meerdere keren te zien.

Verdrietig bericht

Ilse de Lange komt met een treurig bericht via haar Instagram. “Ik werd al door velen in comments gewaarschuwd dat er een nare griep rondging die niet snel voorbij is. Nou, dat klopt dus”, bevestigt ze. “Het gaat inmiddels echt wel iets beter, maar het is nog niet zo ver dat ik vol vertrouwen een show kan geven. Dus moeten we helaas de show in Zoetermeer van aanstaande vrijdag verzetten naar dinsdag 26 maart. Nogmaals sorry voor het ongemak dat dit voor ieder geeft en dank aan de flexibiliteit en support van iedereen! Nog ff… en dan ben ik er weer helemaal.” Wij hopen dat Ilse zich snel weer beter voelt.

Ilse de Lange berichtgeving

Delen

Meer over Ilse DeLange

Dit is de leuke vriend van Ilse de Lange!
Dit is de leuke vriend van Ilse de Lange!
Dit is het prachtige Gooische stulpje van Ilse de Lange!
Dit is het prachtige Gooische stulpje van Ilse de Lange!
Lees alle artikelen over Ilse DeLange