Ilse de Lange wordt muzieklerares!
Zie ook:
Delen

Ilse de Lange wordt muzieklerares!

Ilse de Lange zal muziekles geven aan leerlingen van basisscholen. Voor stichting "Méér Muziek in de Klas" neemt ze speciale video's op speciaal voor de kinderen.

In korte lessen van twee minuten zal de 41-jarige zangeres via video’s op Schooltv kinderen op basisscholen leren hoe leuk en makkelijk het is om in de klas muziek te maken. In deze digitale lessen zal ze hulp krijgen van o.a. componist en muzikant J.B. Meijers, DJ Pieter Gabriel en Willem van der Krabben, drummer van Jett Rebel!

Ilse speelt niet alleen haar eigen muziek, als je daar soms bang voor bent. De video’s zullen meerdere genres en thema’s behandelen. Waaronder urban, wereldmuziek, musical en dance. De lessen zijn vanaf zaterdagavond twaalf weken lang te bekijken via Schooltv.

Stichting Méér Muziek in de Klas

Ilse is al sinds 2016 ambassadrice voor stichting “Méér muziek in de Klas”. Deze stichting staat sterk voor meer en gestructureerd muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen in Nederland en is een initiatief van onderwijsminister Jet Bussemaker.

Bron: Telegraaf

Delen

Meer over Ilse DeLange

LEZEN: Ilse de Lange openhartig over muzikale breuk met Waylon
LEZEN: Ilse de Lange openhartig over muzikale breuk met Waylon
Ilse de Lange deelt verdrietig bericht 'Nogmaals sorry'
Ilse de Lange deelt verdrietig bericht ‘Nogmaals sorry’
Lees alle artikelen over Ilse DeLange