100pmagazine_rachelhazes

Is dit de mogelijk nieuwe liefde van Rachel Hazes?

Het houdt de gemoederen flink bezig. Heeft Rachel Hazes een nieuwe vlam?

Rachel Hazes (51) zou namelijk gespot zijn met een mogelijk nieuwe liefde. Zo zou Rachel aan weekblad Story hebben laten weten dat zij en Klaas Otto het samen ‘gezellig’ hebben.

Maar wie is deze man in kwestie? Klaas Otto is de oprichter van motorbende No Surrender. Klaas kwam een aantal geleden in het nieuws, nadat hij werd beschuldigd van zware mishandeling, afpersing en het witwassen van 1,3 miljoen euro. Daarvoor kreeg de oprichter van No Surrender 6 jaar gevangenisstraf. Uiteindelijk werd hij in 2020 vrijgelaten, nadat hij drie jaar en vier maanden in detentie had gezeten.

Gezellig

Het management van Rachel heeft aan RTL Boulevard laten weten dat zij en Klaas het inderdaad ‘gezellig’ hebben: “Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten”.

Liefdesleven zoon André

Het liefdesleven van de familie Hazes houdt de gemoederen flink bezig. Zo zou zoon André Hazes jr. onlangs gespot zijn met Anne Rose, een vriendin van zijn ex Sarah van Soelen. Hoewel André zich sinds september 2021 volledig stil houdt in de media lijkt de hype rondom de zanger alleen maar groter te worden. De geruchten rondom een nieuwe liefde voor André worden steeds sterker en nu zijn er ook foto’s opgedoken waarop André Hazes en Anne Rose samen gespot zijn.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Rachel Hazes.