ZIEN: Eerste foto's van André Hazes en Anne Rose samen

ZIEN: Eerste foto’s van André Hazes en Anne Rose samen

De geruchten worden steeds sterker en nu zijn er ook foto's opgedoken waarop André Hazes en Anne Rose samen gespot zijn.

André Hazes

Het is de meest besproken BN’er van 2021 en zoals het er nu naar uit ziet zal dat in 2022 ook nog wel zo blijven: André Hazes.

Hoewel André zich sinds september 2021 volledig stil houdt in de media lijkt de hype rondom de zanger alleen maar groter te worden. De allergrootste vraag die ons bezig houdt is dan ook: hoe gaat het met André en wie is zijn vriendin? Op die laatste vraag schijnt nu een antwoord te komen.

Anne Rose

Maak kennis met Anne Rose. Een mooie brunette met heldere blauwe ogen. Beauty ánd te brains, want naast haar mooie verschijning is Anne Rose salesmanager van Mama Kelly.

Bizar detail: Anne Rose en Sarah zijn ook nog eens hele goede vriendinnen! De twee zoeken elkaar regelmatig op. Maar of dat nu ook nog het geval is… dat weten we niet. Afgelopen zomer werden de vriendinnen nog op de foto gezet door Edwin Smulders. Sarah deelde deze leuke foto toen op Instagram.

Eerste foto’s samen

Weekblad Privé heeft de primeur en heeft het ‘koppel’ vast weten te leggen in het zonnige Marbella. Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hier.

Beeld: Instagram, Bron: Shownieuws