100%NL Magazine Frans Bauer gezin
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!

Jan Bauer, de zoon van Frans en Mariska, viert de liefde in Parijs met zijn mooie vriendin!

Frans en Mariska Bauer

Samen met zijn vrouw Mariska Bauer is Frans Bauer de trotse ouder van maar liefst vier zoons: Christiaan, Jan, Frans Jr. en Lucas. En met zoveel leuke mannen in huis was het een kwestie van tijd totdat de schoondochters zich zouden aandienen, en dat is dan ook zeker het geval! Het is een dolle boel in huize Bauer.

Rockster

Vader Frans stond vorig weekend op verschillende podia in het zuiden van land, tijdens de carnaval. En in plaats van zijn oude en vertrouwde krakers ‘Heb je even voor mij’ of ‘Als sterren aan de hemel staan’, koos hij dit keer voor een totaal ander genre: rock. Met het nummer ‘Du Hast’ van Rammstein zette Frans de hele tent op zijn kop. Ínlcusief de losse heupen en zwoele blikken.

Geloof ons als we je zeggen dat je dit memorabele optreden van Frans niet wil missen, je ziet hem hier.

Liefde in Parijs

Zoon Jan is alweer een tijdje smoorverliefd op de mooie Gwen. Op Instagram delen de tortelduifjes een paar romantische kiekjes samen. Zo is te zien dat de twee samen Kerst en Oud en Nieuw hebben gevierd.

De afgelopen week waren Jan en Gwen in de stad van de liefde: Parijs! Op Instagram deelt een verliefde Jan een romantisch kiekje vanuit de hoofdstad van Frankrijk. Op de foto zien we een stralend stel zitten die het zo te zien ontzettend naar hun zin hebben gehad in Parijs.

Wat een leuke schoondochter hebben Frans en Mariska zeg!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Frans Bauer

VIDEO: Zoon betrapt Frans Bauer 'Mijn vader is zogenaamd op dieet'
VIDEO: Zoon betrapt Frans Bauer ‘Mijn vader is zogenaamd op dieet’
LEZEN: Dít is het vermogen van Frans Bauer
LEZEN: Dít is het vermogen van Frans Bauer
Lees alle artikelen over Frans Bauer