Jan Smit 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Jan Smit deelt romantisch kiekje met zijn vrouw

Jan Smit is gisteravond op date gegaan! Op Instagram deelt hij een foto waar de twee lachend op staan.

Jan Smit en zijn vrouw Liza hebben samen een gezellige avond. Op Instagram laat Jan aan zijn volgers weten dat hij en zijn vrouw een avondje weg zijn. “Date Night!❤️” schrijft hij bij de foto. Wat staan ze leuk op de foto!

Bruiloft

Jan en Liza zijn op 11 november 2011 getrouwd op Sint Maarten. Vorig jaar blikte Jan terug op zijn bruiloft met een throwback foto. “Vandaag 9 jaar geleden op 11-11-11, mocht ik in het huwelijksbootje stappen met @lizassmit! Wat een fijne en bijzondere tijd was dat, met al onze familie en vrienden naar het zonovergoten eiland Sint Maarten!”

Jan en Liza hadden in de aanloop van het huwelijk iedereen laten geloven dat ze in Volendam zouden trouwen op 17 november, de verjaardag van dochter Emma. Echter piepte het stel er zondag tussenuit naar Sint Maarten, wat pas maandag aan het licht kwam.

Kinderen

Jan en Liza hebben drie kinderen. Fem van 13 jaar, zij is de dochter van Liza uit een eerdere relatie. Samen hebben Jan en Liza twee kinderen: dochter Emma van 10 jaar oud en zoon Senn van 8 jaar. Jan deelt regelmatig foto’s van zijn gezin. Als de kinderen jarig zijn, worden zij via social media gefeliciteerd en vorig jaar plaatste Jan een foto hoe bijzonder het was om in het bijzijn van zijn gezin een lintje te mogen ontvangen. Hij is met zijn 34 jaar de jongste Nederlander die in 2020 een lintje krijgt.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
Lees alle artikelen over Jan Smit