Jan Versteegh: 'Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren.'
Zie ook:
Delen

Jan Versteegh: ‘Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren.’

Jan Versteegh is gek op spelletjes én op winnen maar zijn grootste passie is presenteren. Hoe mooi is het als deze dingen samenkomen? Vanaf 22 oktober presenteert hij de nieuwe realityspelshow De Bondgenoten op SBS6.

Jan Versteegh

Nadat Jan Versteegh verschillende jaren aan het werk is geweest bij PowNews begon hij in 2014 als verslaggever bij BNNVARA. Vanaf dat moment werd hij bekend bij het grote publiek. Hij presenteerde onder andere Spuiten en Slikken, 3 op Reis, 6 Inside, Lingo en Echt Waar?!.

Jan is al 6 jaar getrouwd met zijn grote liefde Dieuwertje. Samen heeft het stel twee schattige dochtertjes gekregen. Hun oudste dochter Lulu is in 2017 geboren en in 2019 kwam dochter Bella ter wereld.

De Bondgenoten

Binnenkort is er een gloednieuw en superspannend realityprogramma te zien bij SBS6: De Bondgenoten, met Jan Versteegh als presentator. 16 mensen gaan samenleven in een huis en vormen teams van 4, de teams gaan een maand lang strijden om zo veel mogelijk punten te halen. Van het team dat uiteindelijk bovenaan de ranking eindigt, gaat slechts 1 iemand naar huis met 100.000 euro. Bondgenoten worden ineens tegenstanders. Een spel vol met samenwerking en misleiding dus! En iedere maand weer maken zij kans op 100.000 euro, ongekend.

Vragen aan Jan

Wij spraken Jan over het aanstaande programma.

Zou je zelf ook meedoen? En wat zou je dan doen met de geldprijs?

‘Ze strijden een maand en als je niet naar huis gaat, blijf je in het huis. En probeer je opnieuw een ton te winnen. Stel dat je er een jaar zit… Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren. Ik zou dat nu niet doen. Maar als ik mee zou doen, zou ik het geld wegzetten voor mijn kinderen. Een potje om te studeren.’

Hoe kun je het verst komen en zou je dat zelf kunnen?

‘Je komt sowieso het verst als je goed bent voor mensen in je team, maar daarna, als je voor jezelf moet gaan, hen wel de rug kunt toekeren. Als Mol in Wie is de Mol heb ik zelf ook glashard gezworen, dat ik het echt niet was. Iedere deelnemer zal zijn eigen strijdplan hebben en deze ontwikkeling in het huis. Dat wordt fascinerend voor de kijker.’

Wie zitten er in jouw team van bondgenoten?

‘Mijn vrouw en mijn twee beste vrienden.’

De Bondgenoten: Kick-off is op zondag 22 oktober om 21.30 uur te zien. De Bondgenoten is vanaf maandag 23 oktober elke werkdag te zien om 19.45 uur op SBS6.

 

Bron en Beeld: Talpa Network

Delen

Meer over Jan Versteegh

OOH LA LA: Jan Versteegh uit de kleren op Instagram!
OOH LA LA: Jan Versteegh uit de kleren op Instagram!
LEZEN: Jan Versteegh krijgt zeer pikant voorstel van BN'er in restaurant
LEZEN: Jan Versteegh krijgt zeer pikant voorstel van BN’er in restaurant
Lees alle artikelen over Jan Versteegh