100%NL Magazine Jan Versteegh

Jan Versteegh

Wie is Jan Versteegh?

Jan versteegh is geboren op 31 december in 1985. Hij is een televisie presentator, acteur en zanger. Jan is bekend van het presenteren van verschillende televisieprogramma’s waaronder PowNews, Spuiten en Slikken en Proefkonijnen. Hij presenteerde ook 6 Inside en vanaf 2019 de shows Lingo en Echt Waar?!. Ook deed hij als deelnemer mee aan Expeditie Robinson 2013, De Slimste Mens (in 2014), It Takes 2 (in 2016), Weet Ik Veel (in 2016) en The Big Music Quiz (in 2017). In 2018 speelde hij de rol van de mol in het 18e seizoen van het populaire televisieprogramma Wie is de Mol?. In 2022 verscheen hij in de film Hart op de juiste plek.

Het liefdesleven van Jan Versteegh

Dieuwertje is de vrouw van Jan Versteegh. De twee zijn al sinds 2014 samen. Jan Versteegh bezegelde zijn liefde voor Dieuwertje door haar ten huwelijk te vragen tijdens hun vakantie in Japan. Later in Amsterdam gaven ze elkaar het ja-woord. Dieuwertje zoekt niet graag de media en blijft liever op de achtergrond, maar toch zien we op de Instagram-pagina van Jan de nodige liefdeskiekjes van haar verschijnen.

Gezin

Jan en Dieuwertje werden in oktober van datzelfde jaar voor het eerst ouders van dochtertje Lulu Keesje. Begin 2019 maakte de presentator bekend dat er een tweede kindje op komst was. In april 2019 kwam een tweede meisje ter wereld, genaamd Bella Didy. In 2018 begon Jan een naar zijn oudste dochter vernoemde oppascentrale in Amsterdam, maar helaas overleefde het bedrijf de coronacrisis niet, zo onthulde Jan.