Jennifer Ewbank in therapie na ongeluk dochtertje “zo kwetsbaar als ouder”
Delen

Jennifer Ewbank in therapie na ongeluk dochtertje “zo kwetsbaar als ouder”

Jennifer Ewbank is heel openhartig over haar kwetsbaarheid als ouder na het ongeluk van haar dochter Emily. Aan haar volgers op Instagram laat ze weten in therapie te gaan.

Spanning

Het is inmiddels een paar maanden geleden dat het dochtertje van Jennifer een trap tegen haar hoofd kreeg van een paard. Na een paar weken in het ziekenhuis en revalidatie gaat het gelukkig alweer wat beter met Emily. Toch voelt Jennifer dat er nog steeds een taboe is rondom de kwetsbaarheid als ouder. “Sinds Emily haar ongeval staan mijn voelsprieten iedere seconde van de dag op hoogspanning”, schrijft de bezorgde mama. Jennifer vindt het soms enorm vermoeiend en ook haar kinderen voelen deze spanning.

Kortsluiting

“Wat er dus ook voor zorgt dat Ben zoals vandaag met zijn bandjes aan (wat dus prima is) het zwembad in springt en er bij mij op dat moment een kortsluiting ontstaat en ik met kleren + telefoon en al in het water spring. Terwijl er niets aan de hand is maar ik in die fractie van een seconde toch achter m’n kind aan spring als een idioot”, aldus Jennifer.

Therapie

De zangeres heeft daarom besloten om EMDR-therapie te ondergaan om de scherpe randjes er vanaf te halen. Hopelijk helpt de therapie en krijgt Jennifer straks wat meer rust!

Bron en Beeld: Instagram

Delen