100%NL Magazine Jennifer Ewbank
Zie ook:
Delen

Jennifer Ewbank deelt unieke foto’s van haar kinderen: ‘Wát bijzonder!’

Jennifer Ewbank is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Robin, samen hebben ze twee schatten van kinderen. Op Instagram deelt Jennifer hele bijzondere portretfoto's van haar kinderen.

Samen met haar man Robin de Munk heeft de zangeres twee kinderen. Dochter Emily Lavie en zoontje Ben Christopher Jack. Op Instagram deelt Jennifer regelmatig de leukste kiekjes van haar gezinsgeluk. Een paar dagen geleden postte Jennifer wel hele bijzondere portretfoto’s van haar kinderen en haar volgers raken er niet over uitgepraat.

‘Ik vind me dit toch zo mega bijzonder. Onze totaal verschillende kindjes als personen en toch zo duidelijk één en uit hetzelfde nest. Om daarnaast helder en “in your face” oogcontact te voelen door een foto vind ik ook zo powerful en iets wat we vaak niet echt vastleggen (naast de jaarlijkse schoolfoto dan)’.

Op de foto’s zien we goed de bijzondere en prachtige ogen van haar kinderen. Ook haar volgers zijn zeer onder de indruk! Zo reageren zij onder de foto: ‘Blijf er maar naar kijken, wát bijzonder..’ en ‘Heel bijzonder!’. Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Jennifer Ewbank

Delen

Meer over Jennifer Ewbank

Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: 'Het huis is hiermee ook wel echt vol'
Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: ‘Het huis is hiermee ook wel echt vol’
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Lees alle artikelen over Jennifer Ewbank