100%NL Magazine Kaj Jessie Jazz
Zie ook:
Delen

Stralende Jessie Jazz pronkt met snelgroeiende babybuik in bikini

Jessie Jazz is inmiddels heel wat maanden zwanger en nu deelt Kaj een prachtige foto van haar snelgroeiende babybuik. Jessie straalt!

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk is bekend als Nederlands Youtuber en model. In 2015 werd Jessie verkozen tot Miss Nederland. Het blonde, Nederlandse model is al jaren samen met haar grote liefde Kaj Gorgels. Het stel woont momenteel in Ibiza en heeft daar een nieuw leven opgebouwd. Niet alleen Jessie en Kaj wonen op het eiland, ook Jessie’s moeder heeft daar een huis gekocht.

Zwanger

Na een eerdere miskraam begin dit jaar, deelden Kaj en Jessie Jazz twee maanden geleden geweldig nieuws met de wereld: het stel verwacht een kindje samen! Dit prachtige nieuws maakte het stel bekend met een liefdevolle video. Bij de video scheven ze: ‘Onze liefde verzegeld met een groot wonder.

Babybuik

Jessie is inmiddels heel wat maanden zwanger en zij deelt op Instagram de mooiste foto’s en video’s van haar babybuik. Dit keer is het haar grote liefde die een foto van haar deelt. Samen geniet het stel in een restaurant aan het strand in Ibiza. ‘Maaaama mia’, schrijft een trotse Kaj onder deze prachtige foto, waarbij Jessie’s snelgroeiende babybuik duidelijk te zien is. Jessie straalt enorm. Wij kunnen niet wachten tot de kleine geboren wordt.

https://www.instagram.com/p/CuezK4cst5E/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kaj Gorgels

Delen

Meer over Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Zó ziet het schattige zoontje van Kaj en Jessie er nu uit
Zó ziet het schattige zoontje van Kaj en Jessie er nu uit
Lees alle artikelen over Jessie Jazz Vuijk