100%NL Magazine Kaj Gorgels en Jessie Jazz
Zie ook:
Delen

WAUW: Jessie Jazz Vuijk showt sprookjesachtige babykamer

Jessie Jazz is over een week uitgerekend van haar kleine jongen en de babykamer is nu écht af. Zij showt het prachtige resultaat met haar volgers.

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk is bekend als Nederlands Youtuber en model. In 2015 werd Jessie verkozen tot Miss Nederland. Het blonde, Nederlandse model is al jaren samen met haar grote liefde Kaj Gorgels. Het stel woont momenteel in Ibiza en heeft daar een nieuw leven opgebouwd. Niet alleen Jessie en Kaj wonen op het eiland, ook Jessie’s moeder heeft daar een huis gekocht.

Zwanger

Na een eerdere miskraam begin dit jaar, deelden Kaj en Jessie Jazz kortgeleden geweldig nieuws met de wereld: het stel verwacht een kindje samen! Dit prachtige nieuws maakte het stel bekend met een liefdevolle video. Bij de video scheven ze: ‘Onze liefde verzegeld met een groot wonder.

Babykamer

Dat de babykamer van Jessie Jazz en Kaj er fantastisch uit ging zien, hadden wij al wel voorspeld. Jessie is over een week uitgerekend en de babykamer is nu écht af. Zij heeft er maanden aan gewerkt en dat ging gepaard met wat stress en zenuwen in verband met de nesteldrang. Op Instagram deelt zij het prachtige resultaat. ‘Mijn droom kamertje is af!!!! Met nog een week te gaan (well who knows…) kan ik nu iedere dag zijn kamertje bewonderen, ik ben er zo blij mee!! Denk dat Kaj wel blij is dat we klaar zijn. Die heeft me nog net niet aan de zware kalmeringstabletten gezet. “HET MOET AF!” Ik heb nog net geen vrouw over de toonbank getrokken toen mijn orders weer eens niet op tijd binnen waren. Waar toe je niet instaat bent, die nesteldrang is levensgevaarlijk’, schrijft zij lachend. Het zoontje van Jessie Jazz en Kaj gaat zo lekker slapen in deze sprookjesachtige kamer.

En wat betreft de kleding: het was al te verwachten, want Jessie Jazz draagt ook vaak deze kleur kleding, maar de baby zal veel bruin, beige en wit dragen. Práchtig!!

https://www.instagram.com/reel/Cxqj3a5IVMc/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jessie Jazz Vuijk.

Delen

Meer over Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels deelt te schattige foto van zoon 'Wezenloos van dit menneke'
Kaj Gorgels deelt te schattige foto van zoon ‘Wezenloos van dit menneke’
Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Lees alle artikelen over Jessie Jazz Vuijk