100%NL Magazine Jim Bakkum en jongste dochter

Jim Bakkum viert verjaardag van zijn jongste dochter ‘Dit heerlijke boevenkoppie is vandaag 2’

Er staat een feestelijke week voor de boeg voor Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina. Woensdag wordt hun oudste dochter Posy alweer 6 jaar en vandaag staat in het teken van hun jongste dochter Molly die nu officieel peuter is!

‘Dit heerlijke boevenkoppie is vandaag 2!’, schrijft Jim bij een reeks foto’s van hem en zijn dochtertje Molly. We delen natuurlijk af en toe wat van haar boevenstreken met jullie, maar wat ik niet vaak genoeg kan benadrukken is wat voor een ontzettend liefdevol kind dit is. Vanaf het moment dat ze wakker wordt overlaadt ze ons met knuffels en kusjes. En die kusjes zijn inmiddels echte klapzoenen geworden ipv voorhoofdstoten.’

Ook van haar broer Lux en zus Posy kan Molly maar geen genoeg krijgen. ‘En om iedere dag te zien hoe gek ze is op haar broer en zus. En andersom. Niet te beschrijven, zoveel geluk.’ Volgens Jim en Bettina is Molly een heel rustig en lief kind, maar ook héél ondeugend! ‘Nou genoeg sentimenteel gezwets, ik ga even een een wc-rol uit de wc-pot halen en een pak meel opzuigen’, grapt Jim refererend naar zijn dochter die deze streken vast een zeker een keer heeft uitgehaald.

Volgens Bettina heeft haar dochter Molly de meest aanstekelijke lach en ze barst van geluk. ‘Ze is het zonnetje in ons leven en soms ons donderwolkje’, aldus Bettina.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram