Jim en Lieke openhartig over hun grote liefdes: de kinderen!
Zie ook:
Delen

Jim en Lieke openhartig over hun grote liefdes: de kinderen!

Zowel Jim als Lieke steken de liefde voor hun kinderen niet onder stoelen of banken. Ze hebben er dan ook voor gekozen om de kinderen niet geheel uit beeld te laten en leuke foto’s gewoon te plaatsen op social media. Jim: “We zijn niet hysterisch van alles onherkenbaar. Als het leuk is, is het leuk. Ook Lieke liet zich niet leiden door andermans meningen: “Voor mij zijn zij het allerbelangrijkste in mijn leven en als ik een deel van mijn leven post, horen zij daar zéker bij.”

Lieke: “Met het krijgen van  kinderen wordt een liefde  aangeboord die je daarvoor niet kende. En dat gaat ook over een bepaalde verantwoordelijkheid die erbij komt kijken. De liefde voor mijn neefjes was al extreem groot en zij voelen nog steeds voor een deel als mijn kinderen. Maar als je vader of moeder wordt, krijg je de verantwoordelijkheid er bij. Het stopt nooit, het is altijd, de zorg, de slapeloze nachten, (lacht) die krijg je er ook bij. De spiegel die je wordt voorgehouden door kinderen is bizar. Als ik iets zie bij de jongens wat ik niet leuk vind, denk ik: misschien moet ik zelf iets  veranderen. Als mijn energie niet lekker is – chagrijnig of opgefokt – dan zijn zij ook onrustiger. Als je zelf goed in je vel zit, zitten je  kinderen dat ook.”

Jim: “Ik had dat net thuis. Ik zou Lux en Posy oppikken. Lux wilde toch niet mee. Bettina had net Molly in bed gelegd, maar zij wilde niet slapen. Dan is het ‘waarom doen jullie zo boohoos’. Kinderen voelen alles aan. Jouw energie en ook jouw eigenschappen zie je  terug. Van alles een beetje en dat  is heel bijzonder. Ik heb ook een bijzondere band met mijn neefjes van Bettina’s kant, maar sinds  ik zelf kinderen heb, gaat mijn aandacht toch meer naar hen toe.”

Jim Bakkum en Lieke van Lexmond kennen elkaar al een jaar of 16 en dat bleek ook uit de chemie die het acteursduo uitstraalde. Zowel on als off camera hebben de twee een klik. En daar hoort natuurlijk ook een goede outfit bij. Ook voor deze editie heeft Tricja styling weer alles uit de kast gehaald. Er is dit keer gekozen voor effen en donkere kleuren. We love it!

Styling: Tricja Styling

Assistent styling: Daan Dobbe

Jim

Blouse en jeans: Arket

Lieke

Trui: Extreme Cashmere via Humanoid shop Arnhem
Jeans: Isabel Marant via De Bijenkorf
Oorbellen: Lera Treyger

Jim

Trui: Won Hundred
Pantalon: via Coachman store
Chelsey Boots: Vagabond

Lieke

Blouse en shorts: Isabel Marant Etoile via Humanoid shop Arnhem
Riem: Isabel Marant
Boots: Isabel Marant via Humanoid shop Arnhem

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum

Meer over Lieke van Lexmond

WOW: Lieke van Lexmond showt lichamelijke transformatie!
WOW: Lieke van Lexmond showt lichamelijke transformatie!
Na maandenlange afwezigheid doorbreekt Lieke van Lexmond de stilte
Na maandenlange afwezigheid doorbreekt Lieke van Lexmond de stilte
Lees alle artikelen over Lieke van Lexmond