100%NL Magazine John en Daniëllle van 't Schip
Zie ook:
Delen

John van ‘t Schip deelt emotioneel bericht en eerbetoon aan Daniëlle

Gisteren had een feestelijke dag moeten zijn, maar helaas werd het een hele verdrietige. John deelt er een bijzonder bericht over.

Daniëlle van ‘t Schip

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen en zij leefden een gelukkig bestaan. Haar gezin heeft dan ook op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Mexico en Twente.

Kwaadaardige tumoren

Twee jaar geleden werden er twee kwaadaardige tumoren bij Daniëlle geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie. Ondanks dat Daniëlle altijd vol positiviteit en hoop in het leven stond, heeft ze de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte niet kunnen winnen. Vorig jaar oktober werd bekendgemaakt dat Daniëlle is overleden. Daniëlle werd maar 55 jaar en liet haar man en twee kinderen achter.

Verdrietige dag

Gisteren was voor alle nabestaanden van Daniëlle een emotionele dag, want zij zou 56 jaar zijn geworden. Haar man John plaatst een prachtige foto met daarbij de mooie woorden: ‘Lieverd…Vandaag was/is je 56e geboortedag…voor jou was elke dag een feestje, maar op je verjaardag net even meer. Wij zullen je leven vieren en sowieso het leven vieren wat jij zo prachtig vond…Voor altijd bij mij… Ik mis je mijn liefde.’ Ook Daniëlle’s broer Johnny de Mol plaatst een foto met zijn zus. Wat een verdrietige dag, maar wat een mooie berichten van John en Johnny…

Bron en Beeld: Instagram John van 't Schip

Delen