ANP Johnny en Linda de Mol

Dít zegt Johnny de Mol over zijn tante Linda

In een nieuwe aflevering van 30 Minuten Rauw zegt Johnny de Mol het volgende over zijn tante Linda.

Familie de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mo. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

Als je dacht dat het daar ophield met de familie Mol heb je het mis, want de zoon van John is Johnny de Mol! Ook een bekende in BN’er land. Hij is acteur, zanger en programmamaker. Sinds kort heeft hij zijn eigen talkshow: HLF8.

Linda de Mol

Het zijn verschrikkelijke tijden voor Linda. Nadat bekend werd dat haar partner Jeroen Rietbergen zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel overschrijdend gedrag bij het programma The Voice verbrak Linda haar relatie.

Kort daarna bracht Linda een statement naar buiten. Ze schreef hierin dat ze niet alleen haar relatie had verbroken, maar dat ze ook haar werkzaamheden zou neerleggen. ‘Mijn hart huilt voor alle vrouwen die leed is aangedaan, het is niet te doen. Jullie wens ik heel, heel veel sterkte. Ik ben nog steeds in shock, verbijsterd, woedend, intens verdrietig. Mijn hoofd is één grote puinhoop van gedachten en gevoelens.’ Het hele statement van Linda lees je hier.

Johnny de Mol

Aankomende week is Johnny de Mol, het neefje van Linda, te gast bij Ruud de Wild. In de nieuwe aflevering van de podcast 30 Minuten Rauw is Johnny openhartig over zijn tante Linda.

Zo laat hij weten: ‘Als je bedenkt wat Jeroen Rietbergen, de vriend van Linda, allemaal heeft gedaan, op een plek waar veiligheid gegarandeerd zou moeten zijn… Ook zij is een slachtoffer. Zij is haar man kwijt, heeft half Nederland op haar dak gehad, werd gewantrouwd.’

Voor Johnny was het verschrikkelijk om zijn tante door zo’n hel zien te gaan. Maar hij is er zeker van dat ze terug zal komen. ‘Maar Linda is sterk, ze komt sterk terug.’

Beeld: ANP Foto, Bron: RTL Boulevard, Story