100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

Linda de Mol bedankt voor steun: ‘mijn hart huilt’

Vandaag reageert Linda de Mol op alle steun die ze heeft ontvangen en op alle commotie rondom het programma The Voice.

Afgelopen maandag plaatste Linda de Mol een statement op haar website, waarin ze reageerde op alle aantijgingen rondom het RTL programma ‘The Voice’ en haar inmiddels ex Jeroen Rietbergen. Ze schreef toen “sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.”

Nieuw statement

Vandaag bracht zij een nieuwe statement naar buiten, waarin ze onder andere reageert op alle steun die ze naderhand heeft mogen ontvangen. Ook schrijft ze dat ze nog steeds in shock is.

Ze begint haar verhaal met: ‘Mijn hart huilt voor alle vrouwen die leed is aangedaan, het is niet te doen. Jullie wens ik heel, heel veel sterkte. Ik ben nog steeds in shock, verbijsterd, woedend, intens verdrietig. Mijn hoofd is één grote puinhoop van gedachten en gevoelens.”

Hart onder de riem

Ook schrijft ze dat ze veel steun heeft ontvangen, waarvoor ze wil bedanken: “Toch wil ik hier even reageren om al die lieve mensen te bedanken die de lichtpuntjes in een heel groot zwart zijn. Ik krijgt honderden kaarten met de liefste teksten, duizenden appjes en mails van lezers om me eenhart onder de riem te steken.”

“Vertellen wat er gebeurd is”

Zodra ze weer op de been is, zal ze eerlijk en open vertellen wat er gebeurd is op haar eigen media-platform. “Zodra k een heel klein beetje op de been ben, zal ik (…) voor de volle 100 procent eerlijk en open, vertellen wat er gebeurd is” schrijft Linda.

De presentatrice eindigt haar statement met “Elke kaart die ik krijg begint met “je bent een sterke vrouw, je kunt dit aan”, maar zo voel ik me helaas niet. Dank nogmaals voor alle liefde.”

Het hele statement lees je hieronder:

https://www.instagram.com/p/CY8-b82o6lS/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: Instagram Linda.nl | Beeld: ANP

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol