100%NL Magazine Johnny de Mol en Leonie ter Braak
Zie ook:
Delen

Johnny zat 10 jaar geleden al stiekem achter Anouk aan!

Wanneer je de televisie deze winter afstemt op 6 kom je Johnny de Mol & Leonie ter Braak vast en zeker tegen. Hij met een reeks bijzondere reizen voor Waar is de Mol? En zij met Wat is de Uitslag? Mooie en persoonlijke verhalen van anderen, die zij de huiskamer in brengen. Maar hoe zit het met hun eigen persoonlijke verhaal?

Leonie: “Ik heb het al duizenden keren verteld, haha, maar bij mij was het niet wederzijds. Floris zegt altijd dat ik ’m afschilder als een of andere lullo, want hij vond mij zeker wel leuk, maar ik liep gewoon te hard van stapel. Het is een aantrekkelijke man, viel op zijn goede kop, maar veel belangrijker is dat hij een boeiende jongen is. Inmiddels zijn we 11 jaar samen, echt de liefde van mijn leven, heel stabiel en fijn. Het verbaast me dat het altijd zo makkelijk gaat.”

Johnny: “Een soort: to good to be true?”

Leonie: “Ja, die verhalen die je weleens hoort: ‘Ik heb het nooit zien aankomen’. Zal dat mij ook gaan gebeuren? Dat hij al drie jaar een ander heeft en ik niks door heb. Hij zweert dat het niet zo is.”

Johnny: “Haha, hij zweert het, dan gaan we er maar vanuit. Wij zijn nu zo’n drie jaar samen, maar ik ken Anouk al een jaar of tien van de periode dat zij nog bij de band Kus zat. Hun manager riep op alle feestjes tegen mij: ‘Je laat die meisjes met rust’. En ook tegen die meiden zei hij: ‘Niet doen!’. We hebben altijd contact gehouden. Drie jaar geleden zijn we wat gaan drinken en toen was het pats boem! Ik heb ook wel genoeg rondgekeken om te weten dat dit het is, haha. Als ik haar iets zie doen, of zie hoe ze met haar dochtertje Kiki is, dan denk ik: jij bent echt een topwijf.”

Lees het hele interview met Leonie ter Braak en Johnny de Mol en nog veel meer leuke interviews in de nieuwe 100%NL Magazine!

Delen