100%NL Magazine Juvat
Delen

ZIEN: Juvat Westendorp en zijn vriendin vieren de liefde in Madrid!

Juvat is samen met zijn vriendin Ruby ultiem aan het genieten van een romantische vakantie in Madrid. De foto's die hij deelt op Instagram zijn jaloersmakend!

Juvat en zijn grote liefde Ruby zijn heerlijk aan het genieten in Madrid. Op Instagram post Juvat een reeks romantische foto’s van hem en Ruby samen. “De laatste foto laat zien hoe @xxrubyceline echt is. Ik hou van jou !!! Adios Madrid Bon dia Mexico” schrijft Juvat onder de foto’s.

De twee tortelduifjes zijn smoorverliefd op elkaar en hebben aan de laatste foto’s te zien ontzettend veel lol samen!

Je ziet de verliefde plaatjes hieronder:

https://www.instagram.com/p/CYW70nfOh5t/?utm_source=ig_web_copy_link

Uit zijn post kunnen we opmaken dat Juvat en Ruby momenteel op hun tweede stop zijn aanbeland: Mexico! Wij kunnen niet wachten op de volgende foto’s!

Juvat Westendorp

Juvat Westendorp kennen we natuurlijk als acteur, presentator én danser. We genoten van zijn talenten in Goede Tijden Slechte Tijden, verschillende Nederlandse romcoms en de afgelopen weken natuurlijk ook als kandidaat in Het Perfecte Plaatje.

Ruby

Afgelopen zomer is Juvat zijn hart verloren aan zijn bloedmooie vriendin Ruby. Juvat is tot over zijn oren verliefd en post regelmatig foto’s van hem en zijn grote liefde samen.

Bron en Beeld: Juvat Westendorp.

Delen