100%NL Magazine André Rieu

Binnenkijken in het gigantische kasteel van André Rieu!

Ja je leest het goed: André Rieu woont in een KASTEEL!

André Rieu

De liefde voor de viool en klassieke muziek werd André Rieu met de paplepel ingegoten. En niet zonder succes: hij is een van de meest succesvolle violisten ter wereld! Wij zijn maar wat trots op André!

Gezin

Maar niet alleen op zakelijk gebied is André een zeer succesvol man: ook op het gebied van de liefde! In 1975 stapte hij in het huwelijksbootje met zijn grote liefde: Marjorie. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen en zijn niet alleen partners op het gebied van de liefde, maar ook zakenpartners. Zo runt André samen met zijn geliefde Marjorie zijn bedrijf. En daar houdt het niet op, want ook de twee zoons van André en Marjorie zitten in het bedrijf. Een echt familiebedrijf dus! Benieuwd naar Marjorie, Marc en Pierre? Foto’s zie je hier!

Kasteel

In zijn geliefde Maastricht leeft André Rieu de droom van velen: hij woont daar in een prachtig kasteel. De romantische sfeer die het van buiten uitstraalt, zo is ook zeker de sfeer van binnen. En dat André van romantiek houdt, dat weten we allemaal. Aan Chapeau Magazine vertelde hij ooit: ‘De oude mergelstenen, de details in de architectuur, de prachtige bloemen in de tuin, dat alles stimuleert me. Ik merk dat de persoonlijke gasten die wij ontvangen, zich behaaglijk voelen in zo’n ambiance, dat vind ik belangrijk. Zo’n romantische bouwstijl, ik hou daarvan. Die romantiek komt ook terug in de muziek van Johann Strauss. Daarom hou ik zo van Wenen. Je vraagt je wel eens af waarom er tegenwoordig nog zo weinig gebouwen worden neergezet, waar romantiek een hoofdrol speelt.’

Alsof het kasteel zelf nog niet indrukwekkend genoeg is, is er ook een heel schattig binnenplaatsje inclusief fontein. Het tafereel lijkt zo uit een film te komen. Hier wil toch iedereen wonen?

Benieuwd naar het prachtige kasteel van André Rieu? Foto’s zie je hier!

Beeld: ANP Foto, Bron: Chapeau Magazine