100%NL Magazine André Rieu

ZIEN: Dit zijn de leuke vrouw en kinderen van André Rieu

De wereldberoemde André Rieu is al jaren gelukkig met zijn vrouw Marjorie en samen hebben ze twee kinderen.

André Rieu

Wereldwijd staat André Rieu bekend om zijn adembenemde optredens met uitvoeringen van klassieke muziek. De violist reist de hele wereld over en verovert de harten van al zijn fans.

Vrouw Marjorie

Hoewel André een grote liefde ervaart voor klassieke muziek heeft hij nóg een grote liefde, zijn allergrootste liefde welteverstaan: zijn vrouw Marjorie.

André en Marjorie zijn in 1975 getrouwd en nog altijd heel erg gelukkig samen. Waar André geniet van de schijnwerpers kiest zijn vrouw er juist voor om zoveel mogelijk in de anonimiteit te blijven. Ze zou ooit in het verleden tijdens een interview hebben gezegd niet gedefinieerd willen te worden door haar man. Foto’s van Marjorie zie je hier.

Kinderen

Samen met zijn geliefde Marjorie heeft André twee kinderen: zonen Pierre en Marc. Met zulke getalenteerde ouders is het dan ook geen verrassing dat de heren ook allebei zeer creatief zijn.

Oudste zoon Marc zei ook tegen de Telegraaf dat hij heel trots is op zijn vader. ‘Mijn vader is een voorbeeld voor mij. Hij zegt vaak: ga maar door, uiteindelijk kom je er wel.’ Net als zijn jongere broer Pierre werkt Marc ook voor André Rieu Productions BV.

‘Behandel je werknemers als familie’, die zin gaat voor André wel heel letterlijk op. Want niet alleen zijn vrouw Marjorie, maar ook zijn twee kinderen Marc en Pierre zijn bij het familiebedrijf werkzaam. In een video hieronder zie je dat de jongste zoon Pierre een kopie is van zijn vader!

Bron en Beeld: Instagram, Youtube, Telegraaf, Quote