100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman reageert op geruchten over afkickkliniek

De roddel dat Katja aan het afkicken was in Zuid-Afrika, ring even rond, maar Katja vertelt nu zelf hoe het zit.

Katja Schuurman

Katja Schuurman is een veelzijdige presentatrice en actrice en daarnaast ook nog een liefhebbende moeder. Ze werd bekend door haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en is sindsdien niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Maar ze acteert niet alleen, ze presenteert ook. Haar spontane persoonlijkheid maakt dat heel Nederland Katja in het hart heeft gesloten. Wat een powervrouw!

Afkickkliniek

Er gaan momenteel geruchten rond dat Katja onlangs aan het afkicken was, of nog steeds is, in Zuid-Afrika. Dit schreef Yvonne Coldeweijer op Instagram. Katja is daar volgens Yvonne heel wat weken geweest en zij denkt dat haar omgeving haar foto’s op Instagram plaatsten.

Complete onzin

Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven wilde weten hoe dit zit en hij belde het management van Katja. Terwijl hij zijn hond aan het uitlaten was, belde Katja hem via facetime. ‘Ze zegt: ‘Nou, zie je waar ik zit? Ik zit in Amsterdam en het is complete onzin. Ik ben niet in rehab geweest. Ik heb niemand anders laten posten.”

Ook vertelde Katja dat Yvonne’s spionnen hun werk niet goed doen. De presentatrice legt uit dat zij heel veel van Zuid-Afrika houdt, maar zij is er de afgelopen jaren en zéker de afgelopen maand niet geweest. Bart vertelt dan ook dat Katja altijd degene is die alles open en bloot vertelt en daar heeft hij natuurlijk helemaal gelijk in.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman