100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

Kees Tol deelt heftige beelden: ”N soort van geluk…’

In bijna het hele land geldt momenteel code rood en het wordt dan ook niet aangeraden om naar buiten te gaan. Kees Tol moest wel, want zijn auto stond niet meer zo veilig...

Kees Tol

Kees Tol kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke en humoristische presentator die bij iedereen een lach op het gezicht krijgt. Kees heeft in de afgelopen jaren tientallen programma’s gepresenteerd en nog steeds is hij iedere week op televisie te zien bij onder andere VT Wonen: Weer verliefd op je huis. Het programma waar hij al zoveel jaar veel liefde en humor in stopt.

Heftige storm

Al de hele dag gaat het flink tekeer en in het grootste deel van het land geldt dan ook code rood. Dit betekent dat het niet veilig is om de straten op te gaan, want de storm is te heftig. Daken waaien eraf, bomen waaien om en de takken vliegen door de lucht. Kees Tol is toch naar buiten gegaan, want zijn auto stond niet meer zo veilig voor zijn deur. Hij deelt foto’s, waarbij hij de takken van zijn autodak/raam probeert te halen. ”N soort van geluk… #lijktoorlogbijmijindestraat’, schrijft hij erbij. Kees heeft inderdaad geluk gehad, want de schilder in zijn straat is zijn bus even kwijt. Deze bus is helemaal omringd door bomen. Hopelijk zakt de storm snel af, worden de bomen en takken opgeruimd en kan iedereen straks weer de straat op.

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Kees Tol

Kees Tol doet bijzondere ontdekking in eigen woning: 'Rete spannend'
Kees Tol doet bijzondere ontdekking in eigen woning: ‘Rete spannend’
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Kees Tol