100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

Kees Tol overvalt nietsvermoedende mensen in nieuw programma!

Verhuizen is een stressvolle gebeurtenis waarbij je best nog wel eens een helpende hand zou kunnen gebruiken. Daarom komt Kees Tol nu met een nieuw programma: vtwonen verhuist!

Kees zit niet stil in televisieland. Na onder andere Wie is de Mol?, Mis(s)verkiezing, De Nationale Tweelingtest en Talenten zonder Centen en natuurlijk zijn programma’s samen met Nick & Simon, is hij nu weer te zien op televisie! Als presentator van dit nieuwe programma op SBS6 overvalt Kees mensen midden in hun verhuizing! De nietsvermoedende kandidaten mogen alles laten vallen en het verhuisteam neemt de klus over.

Verhuizen

De familieleden en vrienden van de kandidaten staan het team bij om mee te helpen. Het verhuisteam bestaat uit Kees Tol en de vtwonen stylisten Eva van de Ven, Frans Uyterlinde & Marianne Luning, de verhuizers en de vakmannen. De vtwonen stylist maakt het grote plan en zorgt ervoor dat de inrichting helemaal af komt. En dan is er nog de vraag wat het eindresultaat gaat worden: we zullen met spanning toekijken of de toekomstige bewoners hun nieuwe huis leuk zullen vinden! 

“Vtwonen verhuist” is vanaf zondag 9 december wekelijks om 19:30 te zien op SBS6.

Bron: SBS | Beeld: Ruth van Baaijen

Delen