100%NL Magazine John Ewbank Kelly Weekers
Zie ook:
Delen

Kelly Weekers: ‘Lachen is een van de beste medicijnen’

Kelly deelt dagelijks psychologische en Engelse teksten met haar volgers. Deze post is voor heel veel mensen herkenbaar.

Kelly Weekers

Kelly Weekers is bekend als voormalig Miss Nederland. Weekers werd gescout door modellenbureaus toen zij nog op de middelbare school zat. Ze won de titel Miss Nederland in 2011 en behaalde een plaats in de top 15 voor Miss Universe. Hetzelfde jaar studeerde ze af aan de Universiteit van Maastricht voor psychologie. In het programma RTL Boulevard maakte ze haar debuut als deskundig psycholoog in 2016. Twee jaar eerder had ze haar eigen onderneming gestart.

Kelly is al sinds 2012 samen met John Ewbank en de twee zijn sinds 2015 verloofd. Van trouwen is het nog niet gekomen, maar samen kregen zij wel twee dochters: Scottie en Georgie. John kreeg uit een eerdere relatie met Vivian Reijs een dochter, Day.

Beste medicijn

Kelly deelt dagelijks veel psychologische termen en teksten op Instagram. Ook schreef zij zelf twee boeken, waarin zij verder in gaat op onder andere geluk en keuzes maken. Dit keer deelt zij een reeks Engelse, grappige teksten en daar moeten haar volgers hard om lachen. De meeste mensen herkennen zichzelf daar dan ook in. ‘Lachen is een van de beste medicijnen en deze hebben me zeker geholpen. Welke is jouw favoriet?’, schrijft Kelly eronder. Wij kunnen hier ook heel hard om lachen!

https://www.instagram.com/p/Cum_59cLiY8/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kelly Weekers.

Delen

Meer over Kelly Weekers

HOERA: Dochter John Ewbank en Kelly Weekers viert 5e verjaardag!
HOERA: Dochter John Ewbank en Kelly Weekers viert 5e verjaardag!
Lees alle artikelen over Kelly Weekers