100%NL Magazine Kelly Weekers

Kelly Weekers

Kelly Weekers

Kelly Weekers (20 augustus 1989) is bekend als voormalig Miss Nederland. Weekers werd gescout door modellenbureaus toen zij nog op de middelbare school zat. Ze won de titel Miss Nederland in 2011 en behaalde een plaats in de top 15 voor Miss Universe. Hetzelfde jaar studeerde ze af aan de Universiteit van Maastricht voor psychologie. In het programma RTL Boulevard maakte ze haar debuut als deskundig psycholoog in 2016. Twee jaar eerder had ze haar eigen onderneming gestart.

Boeken

Kelly is vooral bekend om haar boeken. In 2018 bracht ze haar boek Happy Life 365 uit en dat werd een groot succes. In 2022 bracht ze haar volgende boek uit: ‘De kracht van keuze’. Ook dit boek werd weer met open armen ontvangen en werd ontzettend veel verkocht.

Privé 

Weekers en John Ewbank kregen in 2012 een relatieDe zus van Kelly heeft de twee destijds gekoppeld. Via Instagram liet Kelly wel eens weten dat haar zus toen zei: ‘Hallo, je bent vrijgezel en hij is helemaal jouw type. Één date kan toch geen kwaad?!’ En zo geschiedde. De twee zijn al jaren samen gelukkig, zijn verloofd en hebben twee prachtige dochters: Scottie en Georgie. Tot op heden zijn John en Kelly nog niet getrouwd.