100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

SMELTEN: De té schattige kerstkaart van Danny Froger!

Het is nu écht aftellen naar Kerst: nog maar 2 dagen. De kerstgroeten en kerstkaarten vliegen je om de oren, maar deze te schattige kerstkaart van Danny Froger en zijn gezin willen we je niet onthouden.

Gezin

Samen met Ann Dominique is Danny Froger de trotse ouder van het te leuke meisje Fallon. Het kleine meisje is echt om op te vreten, zo schattig! Met haar donkere oogjes, bruine haartjes en altijd te leuke outfits steelt ze iedere keer weer de show.

Al vanaf het begin van Fallon’s geboorte is ze papa’s kleine meid. Danny is maar wat trots op zijn prinses. Én op zijn bloedmooie vriendin Ann Dominique natuurlijk ook!

Bloed kruipt waar het niet gaan kan

De appel valt niet ver van de boom, en dat geldt ook zeker voor Danny Froger en zijn dochtertje Fallon. De kleine meid heeft nú al dezelfde genen als haar bekende papa én opa.

Op een te lieve video is te zien dat Fallon al helemaal klaar is voor het podium. Vol overgave zingt ze er op los en alsof dat nog niet genoeg is heeft ze er ook nog wat danspasjes bij. De nieuwe generatie Froger is klaar om te rocken!

Kerstkaart van Danny Froger en zijn gezin

Open social media en het vliegt je om de oren: de lieve kerstwensen en kerstkaarten. Maar toch is er één kerstkaart die eruit springt en die we jullie niet willen onthouden. En dat is de kerstkaart van Danny Froger en zijn gezin.

Het zal je niet verbazen dat Fallon de show steelt. In een prachtig gouden jurkje zit ze in een prachtig kerstlandschap. Danny’s vriendin Ann Dominique schrijft bij het mooie plaatje: ‘Wij wensen jullie hele fijne feestdagen! Maak er het beste van, wees lief voor elkaar & blijf gezond!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Danny Froger

SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
Lees alle artikelen over Danny Froger