100%NL Magazine Kim-Lian trouwjurk
Zie ook:
Delen

HILARISCH: Fred van Leer helpt Kim-Lian met het uitzoeken van haar bruidsjurk!

2020 stond voor Kim-Lian niet in het teken van corona, maar van haar verloving! Haar vriend Daniel Gibson ging na 17 jaar verkering eindelijk op één knie. En dan komt natuurlijk het moeilijkste gedeelte: de bruidsjurk!

Fashion barbaar

Goede vriend Fred van Leer besluit Kim-Lian een handje te helpen. Want Kim-Lian heeft van veel dingen verstand, maar van mode helaas niet… Ze noemt zichzelf dan ook een fashion barbaar. Samen gaan ze op zoek naar wat bruisjurk inspiratie.

Just Say Yes

Vanaf 2 april speelt Kim-Lian in de film Just Say Yes; een film waarbij trouwen centraal staat. Kon ze alvast oefenen voor haar eigen grote dag! Volgens Kim-Lian wordt het in ieder geval een zomerbruiloft. Uiteindelijk krijgt ze kriebels van een prinsessenjurk met korte mouwen. Het staat haar prachtig! Later hijst Fred haar ook nog in een prachtige jurk met grote mouwen.

Kanshebber

Of een van deze jurken háár jurk wordt, laat ze nog even in het midden. Maar er zit wel een echte kanshebber in! De slanke jurk met de rozetten op de mouwen. Ze deelt ook een foto van zichzelf in de jurk. Dat Kim-Lian gaat stralen op haar grote dag is in ieder geval een feit!

Aanzoek

Vorig jaar september was het dan eindelijk zover. Kim-Lian werd ten huwelijk gevraagd! Destijds grapte ze nog dat ‘gedulde een schone zaak is’ en dat vriend Daniel na 17 jaar dan eindelijk DE vraag aan haar had gesteld. Tijdens een mountainbikeritje stopte hij bij hun favoriete plekje bij de zee en ging hij op één knie.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim-Lian van der Meij

Column Kim-Lian: 'Ik voel me wel eens schuldig dat ik zo veel van huis ben...'
Column Kim-Lian: ‘Ik voel me wel eens schuldig dat ik zo veel van huis ben…’
Column Kim-Lian: 'Het leven kan een speeltuin zijn, als je maar op die schommel gaat zitten!'
Column Kim-Lian: ‘Het leven kan een speeltuin zijn, als je maar op die schommel gaat zitten!’
Lees alle artikelen over Kim-Lian van der Meij

Meer over Fred van Leer

Fred van Leer openhartig over zijn liefdesleven
Fred van Leer openhartig over zijn liefdesleven
HILARISCH: Leco van Zadelhoff en Fred van Leer gieren het uit samen
HILARISCH: Leco van Zadelhoff en Fred van Leer gieren het uit samen
Lees alle artikelen over Fred van Leer