100pmagazine_kirstennikkie
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kirsten Schilder en oudste dochter samen in Parijs

Het afgelopen weekend hebben Kirsten en haar oudste dochter Nikkie een bijzonder moeder-dochter weekend beleefd. Zij hebben namelijk drie dagen genoten van de mooie stad Parijs!

Het afgelopen weekend hebben Kirsten Schilder en haar oudste dochter Nikkie samen wat extra tijd doorgebracht in de prachtige stad Parijs. Op Instagram deelt Kirsten een paar prachtige kiekjes van dit bijzondere weekendje weg. Zo werden zij ‘s morgens wakker met een práchtig uitzicht op de Eiffeltoren. Ook hebben ze samen een bezoekje gebracht aan dé highlights van de stad zoals de Arc de Triomphe, de kunstenaarswijk Montmartre en uiteraard…de Eiffeltoren! Bij een reeks prachtige foto’s schrijft Kirsten: “Wanneer je in drie dagen tijd zo veel mooie herinnering maakt met je dochter…”.

Benieuwd naar de te leuke kiekjes van Kirsten en haar dochter Nikkie in Parijs? Je checkt ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/CZ41htJtIWd/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CZ7W10stkO0/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CZ9Dr1dNb1z/?utm_source=ig_web_copy_link

Allereerste minivakantie met Nick in Parijs

Het was niet de eerste keer dat Kirsten in Parijs is geweest. 16 jaar geleden is zij er namelijk ook met Nick geweest. Voor het vertrek met haar dochter naar Parijs postte Kirsten een foto van haar en Nick bij de Eiffeltoren. Bij de foto schreef ze: “Het is inmiddels ruim 16 jaar geleden. Volgens mij waren Nick en ik nog geen half jaar samen toen wij op onze allereerste mini vakantie gingen naar….. PARIJS! En ik kan je niet vertellen hoe veel zin in heb in morgenochtend , de allereerste keer dat ik een lang weekend weg ga met onze Nikki. Je raadt nooit waar wij naartoe gaan…”

https://www.instagram.com/p/CZziOxmNdNp/?utm_source=ig_web_copy_link

Gezin

Nikki is het oudste kind van Nick en Kirsten, die samen 3 kinderen hebben. Ze hebben ook nog zoon Julian en dochtertje Jackie. Nick en Kirsten delen regelmatig de leukste foto’s van hun gezinsgeluk.

11e verjaardag Nikkie

Een paar weken geleden werd de 11e verjaardag van Nikkie nog groots gevierd. Nick en Kirsten hebben deze speciale dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en stonden uitgebreid stil bij de verjaardag van hun dochter. De leuke foto’s zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Kirsten Schilder

GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: 'Ik kan er niet aan wennen'
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: ‘Ik kan er niet aan wennen’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder