100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

LIEF: Zoontje Jan Dulles op de foto met kleine zusje Lina

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline werden afgelopen week ouders van een prachtige dochter Lina. Zoon James is opnieuw grote broer!

Grote broer James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Dat zien we allemaal op de hartverwarmende foto die Jan Dulles plaatst.

De volgers en fans van Jan weten de foto heel erg te waarderen. Zo schrijven ze: ‘Wat lief!’, ‘Oh wat schattig!’ en ‘Hoe schattig grote broer en kleine zus!’. Een andere volger van Jan schrijft: ‘Ik ben zo blij voor jullie. Vorig jaar zat ik op kerstavond met een brok in mijn keel jullie post te lezen. Ik vergeet het nooit meer, raakte me zo enorm. Om dit beeld nu te zien is hartverwarmend!’ Wij zijn het daar helemaal mee eens!

Lina

25 november 2021 zag Lina het levenslicht. Met een te lieve foto maakte Jan Dulles de geboorte van zijn dochter wereldkundig. Jan: ‘Het was een voorspoedige bevalling maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo.
Moeder en kind maken het goed.’

Donna

Lina is het derde kindje voor Jan en Caroline. Samen hebben ze zoon James en dochter Donna.

19 december 2020 was een zwarte dag voor het gezin. Toen overleed hun 3 maanden oude dochtertje Donna. Een paar maanden later maakte het stel bekend weer in verwachting te zijn van een kindje. “Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom”, schreef Jan destijds.

Bron: RTL Boulevard, Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles