100%NL Magazine Liza Sips
Zie ook:
Delen

Dit is de leuke moeder van Liza Sips

Liza laat haar knappe kinderen en leuke man graag zien op Instagram, maar zij gaat er ook graag op uit met haar moeder. Wat een leuke vrouw!

Liza Sips

In 2007 werd actrice Liza Sips in één klap bekend door haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden Slechte Tijden. Na die rol speelde Liza nog in verschillende andere tv-programma’s en in films. Ook heeft ze veel stemmen ingesproken voor verschillende Disney films. Liza is al jaren samen met Ralph Manheim. Samen hebben ze twee prachtige kinderen: zoon Jonah en dochter Charlize. Jonah als Charlize lijken allebei ontzettend veel op hun ouders. Jonah heeft dezelfde glimlach als zijn moeder en Charlize heeft precies dezelfde ogen als haar vader.

Moeder Liza

Op Instagram plaatst Liza regelmatig de leukste foto’s van haar twee knappe kinderen of van haar verloofde, waar zij begin volgend jaar mee zal trouwen. Twee weken geleden genoot Liza nog even van een heerlijke vakantie in het zonnige Mallorca. Hoewel zij de afgelopen zomer met het hele gezin weg was, ging zij deze keer samen met haar moeder Karoline. ‘Quality time met mijn liefste moeder. Love you, mam!’, schreef Liza eronder. De blonde haren, grote glimlach en vrolijke blik heeft Liza zeker van haar moeder. Op Instagram is te zien dat Liza en Karoline ervan houden om zo nu en dan even samen op stap te gaan. Of dat nou een vakantie is, of even een kopje koffie in de stad, maakt voor moeder en dochter niet uit. Wat een hippe en knappe vrouw is Liza’s moeder. Een leuke oma voor Jonah en Charlize.

https://www.instagram.com/p/CDtztbDnans/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Liza Sips.

Delen

Meer over Liza Sips

Wegzwijmelen bij de trouwfoto's van Liza Sips
Wegzwijmelen bij de trouwfoto’s van Liza Sips
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
Lees alle artikelen over Liza Sips