100%NL Magazine Liza Sips
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is het prachtige gezin van Liza Sips!

Actrice Liza Sips en Ralph Manheim hebben samen een prachtig gezin!

Liza Sips

In 2007 werd actrice Liza Sips in één klap bekend door haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden Slechte Tijden. Na die rol speelde Liza nog in verschillende andere tv-programma’s en in films. Ook heeft ze veel stemmen ingesproken voor verschillende Disney films.Liza is al jaren samen met Ralph Manheim. Samen hebben ze twee prachtige kinderen: zoon Jonah en dochter Charlize.

Gezin

Liza is apetrots op haar gezin, en dat mag ze zijn ook! Samen met haar gezin geniet ze met volle teugen van het leven! Ondanks dat Liza het superdruk had met acteren staat het moederschap altijd bij haar op de eerste plaats. Liza: ‘Bang om uit de gratie te raken ben ik nooit geweest. Ik ben niet bezig met hoe hot ik ben en ik sla ook, zeker sinds ik moeder ben, een hoop dingen af. Sterker: ik geloof dat het gevaarlijker is om je carrière een beetje door te laten smeulen dan wanneer je oprecht de keuze maakt: moeder zijn staat op dit moment op de eerste plaats.’

Social Media

Regelmatig deelt Liza de leukste foto’s van haar gezin op social media. Wat een leuke kinderen hebben Liza en Ralph. Wat ons vooral opvalt zijn de prachtige ogen van de kleine Charlize, wat een beauty! Je ziet een aantal foto’s hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Liza Sips

Delen

Meer over Liza Sips

Wegzwijmelen bij de trouwfoto's van Liza Sips
Wegzwijmelen bij de trouwfoto’s van Liza Sips
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
Lees alle artikelen over Liza Sips