100%NL Magazine Tina de Bruin
Zie ook:
Delen

LEZEN: Tina de Bruin springt in het diepe en gaat nieuwe uitdaging aan

Tina zullen de meeste kennen als actrice of cabaretière, maar zij gooit het nu toch echt over een heel andere boeg. Wát een switch!

Tina maakt carrièreswitch

Tina de Bruin, Nederlandse actrice en cabaretière zullen velen herkennen van onder andere de film Costa, televisieprogramma Kees & Co en haar deelname aan Wie is de Mol? en Het Perfecte Plaatje.

Naast actrice en cabaretière, heeft Tina er een nieuwe uitdaging bij. Eentje die wij niet zo snel van haar zouden verwachten, maar waar zij uitermate geschikt voor blijkt te zijn. Tina gaat namelijk aan de slag als schoenencoach voor vanHaren. In de online campagne van vanHaren staat Tina ‘in de schoenen’ van gecertificeerd schoenencoach Els Schubbé.

Els Schubbé

Els Schubbé staat bekend om haar bestsellers De 10 stappen naar geluk, een sandaal maakt nog geen zomer en Soms zoek je geen hulp, maar je eigen schoenen. Zij opent online haar eigen praktijkdeuren en de eerste sessies starten half maart. Els, ook wel Tina de Bruin, ziet mensen en schoenen als één geheel en dat is voor velen iets nieuws, want de meeste mensen zien dat nog gescheiden van elkaar. ‘Schoenencoaching moet bereikbaar zijn voor iedereen. En niet alleen voor mensen die op grote voet leven en desalniettemin toch in het bezit zijn van een behoorlijk slappe hak’, vertelt zij. Coach Els zal online problemen van mensen gaan behandelen en al deze sessies zijn te volgen via de socials van vanHaren en het platform van &C.

vanHaren

Niet alleen Tina is onwijs enthousiast om dit te gaan doen, ook de marketingmanager van vanHaren heeft er zin in. ‘Er was meteen een klik met Els. Zij begrijpt mensen. Maar net zo belangrijk: ze begrijpt schoenen. En wat schoenen voor mensen kunnen doen. Daar zullen heel veel mensen baat bij hebben. En hoe mooi is dat. Wat ons betreft is dit echt een social media campagne van nu. Ik zie uit naar de samenwerking!’.

vanHaren is een naam/merk dat iedereen bekend in de oren klinkt. Zij hebben 145 winkels en een grote online winkel en daarmee zijn zij één van de meest succesvolle schoenketens van ons land. vanHaren staat bekend om hun  trendy schoenen voor een aantrekkelijke prijs en ook dit voorjaar bieden ze weer een super leuke nieuwe collectie.

Van finalist bij Het Perfecte Plaatje naar schoenencoach bij vanHaren. Heerlijke afwisseling.
Benieuwd hoe schoenencoach Els Schubbé eruitziet en te werk gaat? Zie hieronder een foto en video.

Bron en Beeld: In samenwerking met vanHaren.

Delen